Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Esther@hypnobirthingrandstad.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Hypnobirthingrandstad / Hypnobirthing nieuwe stijl
Thomsonlaan 79
2014 TS Haarlem
Telefoon: 06-23413761
Email: Esther@hypnobirthingrandstad.nl
KvK nr: 51573075
BTW-identificatienummer: NL001837621B81

Hypnobirthing nieuwe stijl is een handelsnaam van Hypnobirthingrandstad. Het boek Hypnobirthing nieuwe stijl is in eigen beheer uitgegeven door Hypnobirthingrandstad.